Föreningsutveckling

Vad betyder Dis-Nord för dig?
Var med och påverka!

Vi vet att det finns mycket kunskap och idéer bland våra medlemmar. Om föreningen ska kunna utvecklas för er medlemmar är alla inlägg och idéer väldigt värdefulla.

Var med och utveckla Dis-Nord lokalt, där just DU finns!

Hjälp oss genom att skicka in dina tips och idéer till oss. Det kan gälla allt från lämpliga personer till styrelsen till ett intressant föredragsämne. Då vi ännu inte har fått någon valberedning mottar vi tacksamt förslag till nya styrelsemedlemmar och valberedning.
Vi behöver mer krafter på alla områden:

Styrelsemedlemmar

Vi söker engagerade och aktiva medlemmar som vill stärka och utveckla vår förening. Vi vill förnya styrelsearbetet med nya idéer. Som styrelsemedlem kan du påverka föreningens utveckling och samtidigt få en lärorik erfarenhet och bredda ditt kontaktnät.

Kontaktpersoner

Vi hjälper dig att få igång aktiviteter i ditt närområde. Är du intresserad av att höra något speciellt föredrag? Vill du starta en kurs?

Resurspersoner

För att underlätta för oss att få igång fler aktiviteter på fler områden vill vi ha tips på olika ”specialister”. Någon som kan hålla i kurser eller studiecirklar. Någon som kan hålla föredrag. En medlem som är speciellt kunnig inom en viss nisch och kan tänka sig att komma och prata om det.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på någon beskrivning, vänligen kontakta oss.

Sänd tips och intresseanmälan via mejl till ordf@dis-nord.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *