December-träff i Skellefteå

Vi träffas på Medborgarskolans nya lokal Lasarettsvägen 21 i Skellefteå, tisdagen den 4 december kl 13.00. (Lokalen är i korsningen Kanalgatan – Lasarettsvägen, första huset på västra sidan, ingång på norra sidan i källarplanet. Se länk till karta längre ner.)

Lars Hällstig informerar, visar och ger tips på hur man använder HTML-filer i släktforskningen. Ett sätt att visa upp delar av din forskning via internet eller via ett usb-minne. Ta med dator, så kan vi testa tillsammans. Vi kommer även prata vidare om kommande utbildningar i Disgen och avslutar med frågestund. Vi tar upp dina frågor eller synpunkter och försöker lösa dem tillsammans. Fika: 10 kronor.

Välkommen!

Länk till en karta för att hitta lokalen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *