Aprilträff i Skellefteå

Förbättra släktbilder i Windows 10 och visa släkten i Gedexplorer.

Vi träffas i Medborgarskolans nya lokal Lasarettsvägen 21 i Skellefteå, tisdagen den 2 april kl 13.00. (Lokalen är i korsningen Kanalgatan – Lasarettsvägen, första huset på västra sidan, ingång på norra sidan i källarplanet.
Länk till en karta för att hitta lokalen. )

Lars H informerar, visar och ger tips på hur man förbättrar släktbilder i Windows 10. Även visning av Gedexplorer, en app där man kan visa sin släktforskning i en surfplatta eller i mobiltelefonen. Ta gärna med dator. Vi avslutar med frågestund, där vi tar upp dina frågor och synpunkter och försöker lösa dem tillsammans. Fika: 10 kronor.
Länk till GEDexplorer
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *